Dagens gode gjerning

Dagens flinkis

Som sagt dro jeg til Arendal med min søster, Angellina idag, og vi var å så på ABCs danseforestilling, en var fiin. Signe, Silas og Christina gjorde det(som alltid) driiiit bra! Jeg gråt da Silas danset, det var fantastisk! Men anyways, den gode gjerningen var dette.

qs7is.jpg

Kjøpte meg nye Toms idag :) Jeg likte dem, så da tok jeg dem. Det var det mest spontane kjøpte jeg har gjort tror jeg! Men nå må jeg egentlig gå, for jeg må jo ut å bli drita, igjen.. Jeg er jo russ! Skal ikke ta den helt ut altså(joda, skal det vettø). Håper dere har hatt en digg dag, for det har jeg!

- Love K.A

Én kommentar

♥Kaja Gundersen

01.mai.2011 kl.13:49

Digger de skoa!

Jeg så bare når Christina og ho dansa, ellers måtte i jo være nede. Men fikk sett, fordi vi hadde en dans rett etter dem. Utrolig flinke! Delte garderobe med Signe, Silas og Christina, og de klagde på feil de gjorde, men herregud, de var jo kjempeflinke!!

Så gøy at du så på!

Sv- Takk :-)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits