Lykke i mitt liv

wii

Ah, livet mitt er ganske bra akkurat nå egentlig, jeg har hatt en utrolig bra start på russetiden, fikk lønn i går og det er sommer! Det er faaan meg sommer, og det er en glede å se folk som egentlig er hvite, gå rundt med litt sånn rød/rosa hud, mmm. Neida, men det er deilig vær nå, det tror jeg de fleste er enige i! Og når det er så fint vær må man jo ha noe å beskytte øynene mot, så jeg kjøpte meg et par Carrera solbriller igår, tommel opp!

Carrera Endurance / 61W/DB - L

 

Jee, til tross for alle de andre solbrillene jeg har som jeg ikke bruker, men det er jo greit å ha flere par! Hva mer skal jeg idag da..? Jo, jeg og lillesøster skal ha litt QT(Quality Time) og drar på forestillingen til Arendal Ballett Center idag, det er jo ganske imponerende at vi gjør noe sammen, eller at hun faktisk spurte meg om jeg ville bli med, men det var vel fordi ingen andre kunne.. Ogsåå er det jo natt til første mai idag! woop, hvor ender jeg opp da?

bhhuvz.jpg

Selvfølgelig i russebilen! Nå har vi jo nesten ingen sponsorer på enda da, sorry til dere, de kommer! Men jeg digger den bilen, den er rett og slett jævlig kul! Jeg har ikke vist dere inni enda, men det kommer. Og rett etter jeg tok dette bildet kom politiet og skulle ha sjåføren vår til å blåse, og de digget bilen vår de også, de synes vi var flinke hvertfall! Nå skal jeg i dusjen, så skal jeg prøve å blogge senere men man vet jo aldri med meg i disse tider, eller hva Karin?

Hvordan har dere det for tiden?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits