Skal ta over verden med dette innlegget!

Hei blogglesere!
Karin her, jeg får ikke passordet til Kjetil ut av hodet(siden det tross alt var jeg som fant det opp.. Er så utrolig oppfinnsom)
Uansett, grunnen til at Kjetil ikke blogger er fordi han har blitt russ idag, så han feirer kvelden på Bærtness med sine med russ. Så jeg tenkte å være hyggelig ovenfor dere som stikker innom denne bloggen å faktisk få noe å lese på, siden jeg i det siste syntes Kjetil har vært ganske dårlig til å blogge, han har jo vært på Bukken og jobbet med russebil. Som by the way var sinnsykt fin +++. Fuck på Ola får å sprute vann på meg. Ukult.
Så, over til noe helt annet.

Har det ikke vært helt sykt fint vær i påsken? Er dere ikke enige? Her på Sørlandet(hvor Kjetil og jeg bor) har det vært fantastisk, sol nesten hver dag. Men Kjetil var på Vestlandet da mehehiho!!

Så kjære blogglesere, nå skal jeg ta meg en dusj.. Lukter svidd etter å ha vært på jobb. Ikke vaske jobben, der hvor Kjetil og jeg jobber sammen, men en annen. Gjett hvor. Vi har bensin, også er det i Kilsund. Kom på besøk.
Og dere duster som kaller en fangeline for hyssing, dere er teite. Allmen kunnskap å vite at det heter FANGELINE! Og dere som
Spørr om olje åsånn til 2taktere, det har ikke jeg peiling på. Såå.. Håper dette innlegget gjorde dere klokere åsånt.

Snakkes......


...... Aldri!
Pizz ut

6 kommentarer

Lene Duus

27.apr.2011 kl.20:49

anker................. parkeringslodd????

Karin

27.apr.2011 kl.21:07

Øhm nei! Og det burde du vist som eks fastboer. FTW?

Kjetil-André

28.apr.2011 kl.10:29

ååå, så hyggelig Karin! :D Koselig at du kan være litt backup når jeg er på fylla :P

28.apr.2011 kl.11:16

såå søøt du er
så fiin blogg !!

Waby

29.apr.2011 kl.11:17

Cie: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits