Russebukse!

stryker med glans

Jeje, onsdag er dagen hvor jeg starter mine fire uker som alkoholiker, og da må jeg jo surre rundt i en rød bukse, bare for å markere fyllesvinet liksom. Så idag har jeg feiret 85årsdagen til oldemoren min(<3), hun er kul! Det er egentlig hele familien min, jeg digger den! Men tilbake til russebuksen, jeg har da stått her en liten stund for å få strøket på merkene..

78qcz.jpg

Jeg startet ut med å "lese" gjennom bruksanvisningen, og da endte det selfølgelig med panikk da jeg trodde jeg svidde buksa siden den ble mørk, men så leste jeg litt igjen og fant ut at det skulle være sånn.. Men så leste jeg at man IKKE måtte komme nær merker som var satt på, og det skal sies at jeg glemte hvor strykejernet stod da jeg leste..
Og jeg så heller ikke før nå hvor utrolig ugly det bildet var.. Poenget var at trynet (mitt) hans ser helt fucka ut fordi jeg glemte strykejernet.. Og jeg skal vel ærlig si at det ikke var den eneste som ble sånn, men what ever, jeg har flere mekrer. Wiii festen begynner! :D

Er du russ i år?

- Love K.A

2 kommentarer

Vivian

24.apr.2011 kl.21:44

Jeg feira 68 års dagen til bestemor !

Hey vi er kule.

Anisha♥

24.apr.2011 kl.22:27

Kul bukse!

Nei, er en stund til enda:P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits