Påske"kos"

hjemme!

Hallelujah!  I am home and back on track, bitches! La meg bare starte med onsdag ettermiddag!Hi-Fi Klubben on tour! Jaas, og dette er liksom denne bilen vi skulle kjøre i, i seks timer.. Og siden setene bakerst er rett over hjulene, så hopper man noe sykt når man kjører over hompler, men ikke bare det! Jeg skulle jo sitte ved siden av min elskede lillesøster..

 

 Men heldigvis sloknet hun rimelig raskt.. 


 Familiebil-luksus<3

Og så sovnet jeg, nææt! Jeg satt var våken som bare det og holdt på å dø, fordi foten min hadde sovnet, også sovnet resten av venstre siden, helt opp til skinka. Så der satt jeg og led.. Men så, etter mange timer, havnet vi på båten mellom sivilisasjonen og "The Island" og hva er vel bedre enn å sitte der å bli hypp på litt kyllingsalat? Så derfor måtte jeg gå ned helvettestrappene ned i bunnen av båten for å hente salaten som lå i bilen! Og jeg hadde faktisk fått snudd humøret mitt litt nå, så jeg var happy, jeg skulle jo faktisk få litt salat! Men så kom enda en skuffelse...Altså, dere kan jo bare gjette hvor mange ganger jeg tykket på "døråpneren", før jeg så lappen.. Og da var det jo bare å gå opp ALLE trappene igjen og tenke jeg kunne finne en salat i kafeteriaen på båten, men enda en skuffelse.. Etter dette var det inn i bilen igjen, og jeg trengte rett og slett litt motivasjon, og hva er vel bedre enn den diggeste sangen akkurat nå?Legg også gjerne merke til at jeg IKKE har dekning.. Har hatt to maks tre streker.. Men hei, det var jo koselig å se familien igjen da.. Det var det, shit for et langt innlegg..

Hva har du gjort i påsken?

- Love K.A

4 kommentarer

23.apr.2011 kl.23:35

den var kjip :p

Kari

24.apr.2011 kl.00:45

Har vært hjemme med familien :)

Fin blogg

Lisa -unchangeable

24.apr.2011 kl.01:01

Hehe, så morsomt :)

Chioma

24.apr.2011 kl.19:15

Jeg har bare vært hjemme og sett på utrolig mange filmer.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits