Jeg rømmer!

nææt

Jeg har glemt noe viktig! As you all know, så har har jeg, nei faen.. Jeg har glemt det også! Haha, ok vi starter på nytt!

Dere vet jo at jeg var på mye i Oslo en stund, fordi jeg hadde en del auditions og sånn, jeg sugde jo på KHiO og kom ikke videre til siste runde, men så fikk jeg svar fra Bårdar Akademiet for ikke så lenge siden, og der hade jeg kommet inn! Så da var jeg på en måte klar for høsten, bare at jeg måtte ha et sted å bo, så derfor satte vi igang leilighetsjakten! Og hei, hvem er vel best på å finne det man trenger enn meg? Jeg fant en leilighet på søndag også fikk vi den på onsdagen, og det er...

4y5bec.jpgFoto/Twitpic

Tommel opp!

Så ja, jeg har skole og leilighet, og det blir faktisk veldig bra! Vi overtar leiligheten 1 Juli og jeg regner med at jeg starter flyttingen da en gang. Og jeg velger å tror at ikke jeg har noen sado/psyko lesere så jeg kan fortelle dere at jeg skal bo på Majorstuen, sammen med mine gode venner Mariell, Elisabeth og Marit. Leiligheten ligger ca. tjue skritt fra Bogstadveien(bokstavlig talt) og er umøblert, så det vil si at den blir akkurat sånn vi vil at den skal se ut, og det blir seff perfekt! Wii, gleder meg!

Flere som skal flytte?

 - Love K.A 

2 kommentarer

Lisa

19.apr.2011 kl.13:54

Så gøy! Heldig!

Mari Søvre

20.apr.2011 kl.01:48

Hørtes utrolig gøy ut og ikke minst spennende! Jeg har lyst til å flytte, men holder meg hjemme et par år til :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits