Sol i sjelen

oh yes

Det er vårtid, og jeg er glad, glad, glad! Idag har det vært 17-20 grader i solen og det er sykt deilig at man bare kan gå rundt i t-skjorte uten å fryse! Og ja, jeg var i bursdag i går, hehehe.. FYY så slitsomt det var å gå den(egentlig) bare fem minutter korte turen hjem i går natt, shit. Men jeg visste jo at jeg ikke hadde noen planer dagen etter så de var ikke noe stress, bortsett fra at mamma synes det var en god idé at Jo og jeg skulle bære 500kg med brostein vi skal ha i hagen.. Akkurat da kjente jeg at kvelden før var mer fuktig enn jeg tenkte meg akkurat da..!

8vkbl.jpg

Det ser egentlig litt kaldt ut, men det var veldig varmt! Jeg blir hvertfall glad av å gå rundt i vær som dette! Og greit nok at jeg var ganske hangover idag, men at jeg skulle måtte bære alle de steina rundt.. shit er helt død nå, og da er det ganske digg å kunne se ut på den fine himmelen som er over meg nå

asebu.jpg

ah, what a life! Godt og varmt, våren er her sommern kommer og jeg kan leve!

Fint vær hos deg?

 - Love K.A

2 kommentarer

GONA

16.apr.2011 kl.21:54

Ja, her er det også fint vær! Utrolig digg :)

Jo

17.apr.2011 kl.13:31

Jeg merker sykt godt i armene og ryggen at vi bærte i går... Men jeg har sikkert fått masse muskler da, så det var vel verdt det :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits