Back

and still black

Eller egentlig er jeg ganske bleik for tiden, så det var lite passende.. Vel, hva skjera? Jeg hadde tentamen i går og idag, også har jeg en i morgen men etter det har jeg fri både torsdag og fredag, wiii! Skikkelig langhelg! Også har Myrth på jobben funnet ut at hun skal ta tidlig påskeferie, så jeg må ha zumbatimen på torsdag, og jeg holder på å dø, fordi jeg ikke fikk alle øvelsene før idag.. fml Hva eller skjer? Joda, stefaren min har hatt bursdag, og da gjør han som meg, kjøper gave til seg selv... Bare at han overgår meg litt, for han kjøpte en iPad 2!

zotrh.jpg

Jeg vil også ha en.. Den hadde vært perfekt for blogging når jeg er ute å reiser eller noe sånn! Men nei, jeg sitter her med en iPhone 4 og seff min elske murstein.. Har forresten kommet inn på Bårdar Akademiet, ops forgot to tell y'all! Har egentlig ikke noe mer å si nå, må forte meg fordi Eva blir så sykt trøtt hvis hun legger seg sent, og da blir hun muggen. hæhæ!

Hva skjera?

- Love K.A

4 kommentarer

freelikeme

12.apr.2011 kl.22:44

utrolig fin blogg, her må jeg følge med!

Eva

12.apr.2011 kl.22:44

Jeg blir aldri muggen altså!

Waby

13.apr.2011 kl.22:28

freelikeme: aw, takk :) Det må du gjøre vet du:)

Waby

14.apr.2011 kl.00:19

Eva: Neida.. :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits