Bønder i byen

herregud

oi, oi, oi! Jeg har vært på skoletur til Oslo, og hello for en koselig tur! Som dere har sett(kan se) under hadde jeg et lite uhell med dusjen, men ellers gikk turen nesten helt prikkfritt! Bortsett fra den stakkars Nigerianske prostituerte som kom bort og spurte, Suck or fuck? Ehm, no tænk ju! Uff, fikk lyst til å bare gi henne penger for ingenting. Men neida, også så vi rundt syv menn som plukket med seg damer.. Nei, fy for et liv! Men det livet vi lagde igår kveld, var hvertfall bra!

Else var hvertfall veldig keen på å bli tatt bilde av, så here you go!

Rikke, Caroline og Lilly Ann på G.


Oh yeah, så vi begynte ganske tidlig med festen, og jeg merker at jeg er som en fjortiss som er på fest for første gang, for jeg kjenner at det suser litt i hjernen etter én cider, så det ble en ganske morsom kveld ja.. Spesielt når vi måtte være på Tinghuset klokken 9 idag.. uff, det har vært en tung dag! Men jeg fikk sneket meg inn på God Morgen Norge idag da, ikke det at jeg var veldig synlig, men jeg stoppet en stund og da jeg snudde meg skjønte jeg at jeg var midt i Blomster Finns del av programmet. morsomt! Nå skal jeg lage Bloopers film, og jeg sier bare med en gang at jeg ikke aner når den blir ferdig!- Love K.A

5 kommentarer

HAHAH, artige bilder,

GOD NIGHT ;)

- TORUNN

Else

09.apr.2011 kl.01:23

Skjer med mobilen? Jaja, god vin hvertfall! Og bra tur ;)

Martha

10.apr.2011 kl.13:16

hahahah, suck or fuck! Ler!

Jonas

11.apr.2011 kl.13:51

Ser bra ut dette da! :)

Caroline

11.apr.2011 kl.22:38

Hoho, GUDD å gøy ! :D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits