Ny sponsor!

wiii

heiheihei, jeg har fått enda en sponsor, nemlig Nelly.com!

FRI FRAKT

wiii, dette blir kult! Jeg lover at jeg skal få opp bannere snart, så dere kan få klikket dere inn og shoppet, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få den ene banneren inn på venstre side av bloggen(anyone?), så da må jeg bare vente med det.. Men hvertfall, sjekk ut siden, de har mye fint til både babes, hunks, drittunger, milfs, ja absolutt alle(skal få). Nå er det natta, i morgen drar jeg til Oslo, så det er ikke sikkert det blir mye blogging, eller noe som helst faktisk.. Men jeg advarte dere tidligere idag da, så dere har ikke noe og si! Jeg er sjef, ohyeah!

Vet du hvordan jeg får banneren inn?

- Love K.A

4 kommentarer

så kult, gratulerer, jeg aner ikke desverre :C

- TORUNN

elisebsaether

07.apr.2011 kl.09:26

Jeg har heller ikke peiling..

De er jo kult å bli sponset av da :D

Tone

07.apr.2011 kl.10:14

Nei, jeg aner ikke. Men jeg vet hvordan man kan flytte hele sidemenyen til venstre og da kan det jo hende at det blir lettere å få inn banneret? Søk på designhjelp blogg.no på google :)

♥Kaja Gundersen

07.apr.2011 kl.20:05

Heldig som blir sponset av dem! Misunner deg virkelig :-p Jeg hadde superkul sin banner før, men husker ikke hvordan jeg gjorde det :-p

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits