Fa*n

First things first

Jeg må bare beklage, men de fem siste ukene har bare vært masse reising og alt for lite søvn. Så når jeg da sitter med skole eller annet jobb til langt på natt hjelper det ikke veldig og skulle stå opp klokken 7 igjen! Jeg har faktisk ikke noe energi til overs og da har bloggen blitt nedprioritert, my bad.. Og jeg reiser il Oslo i morgen igjen, så i hele morgen kommer det ikke til å bli noe blogging fordi jeg ikke gidder å ta med meg pcen når jeg kommer hjem på fredagen igjen. Sorry, men sånn er det bare nå. Men jeg tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra sist helg!

Dette var han gutten som ble helt vill fordi vi hadde lik jakke..

Et eller annet psycoband som fikk trommehinnene mine til å blaffre.

Vemund Eldegard som sang Chelsea Hotel #5 eller noe. Veldig fin, veldig fint.

Sjå på dei flotte fjella vi har! Jada, kjempe fine

 Je, det var en gøy tur, men jeg kjenner at det skal bli VELDIG deilig at jeg ikke skal noe før klokken 18 på lørdag!Jeg skal sove så sykt lenge, og det skal bli så ekstremt deilig og bare sove helt ut til jeg våkner, og INGEN,(spesielt deg mamma) INGEN, skal få vekke meg før jeg våkner! Og med det er jeg nesten helt ferdig med all reising, og alt annet, bare skole 11 uker igjen så er skolen, FERDIG(!) for alltid, aldri mer religion, norsk eller annet dritt. Oh yeah, åh nå hadde jeg et lite lyspunkt i livet, men nå skal jeg mikse musikk.. ooog im back to fml.. wiii

Flere som har mye å gjøre?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits