For et liv!

aaah

sorry for at jeg ikke blogget igår, men jeg dro tidlig og kom hjem sent, så da droppet jeg det. Men hvertfall så hadde jeg en super dag på lørdag! Først dro Thea, Marit og jeg til Bårdar hvor vi traff Line, og fra klokken halv ett til halv fire gikk vi gjennom del to av Auditionen. Den siste runden av dansen var det helt sykt god stemmning i klassen, og alle heiet på hverandre når de danset, shiiiit, det var veldig gøy!
Etter det dro vi ut for å spise, men Thea skulle hjem, så vi måtte stikke til Elisabeth og hente tingene hennes, og da hun dro, dro Elisabeth, Marit og jeg ut for å se Rango

6yrut.jpgFoto/Twitpic

Men da vi skulle se filmen, gikk den ikke, så vi måtte vente i ca to timer før den begynte, så da gikk vi til Far East for å spise, og dere.. Far East in my heart!! Maten er sykt god, men ingenting slår limonaden... NAM! det var sykt godt. Etter det dro vi til Saga Kino, og fikk de mest rævva plassene ever. Det var i en av de minste salene, ogsåå satt vi helt foran og ytterst på raden.. Haha, også ved siden av Elisabeth satt det en manisk godteri-elsker! Hun spiste to potetgullposer, 7 sånne sukkerstenger, brus og popcorn.. Hun var seriøst manisk, og da hun hadde spist opp disse sukkerstengene helte hun sukkeret i hånden og slikket det av.. oh yeah! Vi så Rango, og den var så lættis! Jeg lo mye til tross for at jeg hadde kink i nakken av å se på skjermen.. Så kom jo søndagen da, hvor jeg sov stort sett hele dagen fordi jeg var helt død. Jeg er så sliten nå etter alle disse timene at jeg bare surrer rundt.. Men nå er jeg tilbake da!

Har du gjort noe gøy denne helgen?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits