Ute å kjører!

oioioi

Ja da må jeg først si unnskyld for at jeg ikke har blogget idag, men jeg har måtte jobbe med soloen til opptaksprøven min i morgen, så igjen, MY BAD! Regner med dere overlever noen timer uten et innlegg. Vel, nå er jeg hvertfall på bussen inn til Oslo(igjen), og jeg digger denne bussen! Setet er perfekt, nettet er gratis og det er kontakter som funker! Livet mitt som en pendlene opptaksdude er fantastisk akkurat nå!


Ok, nå har jeg virkelig opplevd det sykeste på en buss.. Det er en dame som klikka helt! Jeg som den kalde personen jeg er filmet det og ja, jeg vet ikke helt hva greia var jeg, men da vi hadde pausestopp sa hun at det ikke var vi oss hun snakket til, men hun ble bare så sinna på den jævla hora som satt der og var mye yngre enn henne og som hadde tatt fra henne barnet sitt.. yeah, i wonder why she did that! Skal legge ut filmen i morgen, så bare gled dere, haha! Har også hørt på to jenter som sitter å snakker om Waby, og det var faktsik ganske så spennende, de snakket heldigvis bra om bloggen da, og da jeg snudde meg mot dem og sa halla, ble de rimelig sjokka, haha, for en kveld dette er! Nå tenker jeg at jeg skal sove hele veien inn til Oslo, så er jeg opplagt til helvettesdagen i morgen! Eller vent, det sitter en dame ved siden av meg og skriker, daaa blir jeg våken da. Greit!

Har du opplevd noe lignende?

- Love K.A

3 kommentarer

Tone

17.mar.2011 kl.22:11

Var det noen jenter du ikke kjente? :O Erru kjendis?

Waby

17.mar.2011 kl.22:47

Tone: Ingen aning om hvem de er :P

Tone

18.mar.2011 kl.22:51

Hahaha, morsomt!!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits