Død igjen

phu

Jeg er så sliten nå! Jeg merker at de siste dagene virkelig har tæret på kroppen og energien min.. Så idag skal jeg innrømme at det var rett og slett jævlig å skulle lære en dans til Bårdar sin forestilling i mai, og det er ikke bare bare å skulle lære en superrask dans når man er død i hodet.. Men det gikk helt greit da, helt til vi begynte med kveldsklassene, da kjente jeg at jeg sleit litt og hvertfall på siste time som var hiphop.. Dar var det digg å komme hjem!

a3cra.jpg Foto/Twitpic

Oh yeah, mat in my heart! I morgen må jeg opp drit tidlig for å pakke til Oslo, for jeg må dra inn på torsdag kveld.. Så i morgen skal jeg lage en solo til KHiO opptaksprøven jeg har på fredag. Men ikke tro jeg skal slappe av etter den opptaksprøven, fordi jeg har nemlig Bårdar audition klokken fem, samme dag liksom, det blir hefitg det.. Og hvis jeg kommer videre fra fredagen på bårdar, så må jeg på en ny audition på lørdag.. herregud for et liv jeg har! også får jeg vite om jeg kommer videre fra KHiO på fredag, og gjør jeg det, må jeg inn til Oslo igjen 23 og 24 mars, også hjem den 25, for da skal jeg på SubJazz forestilling, også drar jeg til Trondheim tidlig på morgenen den 26.. Regner med dere misunner meg for det hektiske livet mitt.. eeeh, nei! Nå må jeg sove!

Har dere mye å gjøre?

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits