JEG GIKK VIDERE

Hallelujah i himmelen!

omg, jeg idag, måtte jeg følge Marit klokken åtte på morran fordi hun ikke visste hvor det var.. fyy for en god venn jeg er, for jeg kunne faktisk sovet lenge.. Så jeg måtte da gå i en halvtime  for at hun skulle finne frem, også en halvtime tilbake igjen! Og jeg er så ekstremt støl etter i går, så jeg sleit litt med å gå opp to etasjer.. Men så gikk jeg inn på rommet og la meg igjen da, også sov jeg til halv ett for da ringte meg og sa at hun var ferdig. Så gikk vi for å spise litt og da fikk jeg en melding fra et nummer jeg ikke hadde lagret og der sto det, Grattis Kjetil-André! Da er det bare å ta aav!! ;) Også ble jeg glad, gråt i tre sekunder også gikk vi får å se på listen over hvem som hadde gått videre. Etter det havnet vi med dette foran oss

k6exn.jpg

Ja, det smakte like godt som det ser ut! Altså jeg sa til Marit at vi måtte gå til Aker Brygge fordi hun ikke hadde smakt kakaoen på Olivia's, så da gikk vi dit, og feiret at jeg kom inn:) Det var kos! Marit, jeg synes du er kul!

Har det skjedd noe bra med deg i det siste?

- Love K.A

4 kommentarer

Julie

16.mar.2011 kl.00:19

åå, det så sykt godt ut!

Cosmo King

16.mar.2011 kl.10:10

Hvor kom du inn? diiiiigg. Veeel, ja, jeg har fått jobb i nettbutikk, som åpner mange muligheter for meg videre

MA

16.mar.2011 kl.12:26

Takk, jeg synes du også er kul :)

Mariell

17.mar.2011 kl.22:57

Ingenting bra. Men den desserten så digg ut :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits