Vær snill!

spesielt mot deg selv

Idag bråvåknet jeg klokken 8, og da hadde jeg skikkelig lyst til å gå tur, wtf?! Jeg aner ikke hvorfor, men jeg hadde veldig lyst, men så lå jeg heller i sengen litt til. Greia var jeg ble bedt til UKMs kunstutstilling på Det Lindeveske Hus. Og det var alle kunstinnslagene som gikk videre til fylkesmønstring som var stilt ut. Jeg tok ikke noen bilder(dum som jeg er) men jeg er så imponert over hvor mange flinke kunstnere det finnes! Og det var en som hadde laget en drage, pluss noen andre figurer og STOR svane av papir.. Orogami er det det heter, og den så nesten ut som denne. 

Jeg sa til hun som intervjuet meg at det var min favoritt, for den var utrolig.. Jeg skjønner ikke at det er mulig å, for det første, ha tålmodighet til det, men at det er gjort UTEN lim, wow.. For dere som har lyst til å se utstillingen, så er det på Det Lindeveske Hus, rett ved Rose Kjøreskole også går du bare opp trappen hvor det står utstilling.
Etter dette fant jeg ut at man faktisk skal være grei mot seg selv av og til, har jeg idag trosset de strenge pengebruk reglene mine og shoppet litt. wiii

Genser fra Carling, 399,-


Cardigan fra H&M, 99,-


T-shirt fra H&M, 99,-

Sjekk jeg tok av da, tre plagg! wow.. Nei men det er faktisk mye siden jeg egentlig har prøvd å la være å bruke kortet mitt. Men så så jeg den Kermit Tskjorta også fant jeg ut at den var så kul at jeg måtte ha den. Så det var det, hadde btw en mongo busstur hjem, hva skjer med at jeg alltid får en eller annen crazy person i nærheten av meg?

Er du snill mot deg selv?

- Love K.A

3 kommentarer

12.mar.2011 kl.20:51

Du hadde passet som modell, du ser skikkelig sånn ut hvertfall:)

Fin blogg

bbycharm

12.mar.2011 kl.23:13

Sv: ingen årsak :)

Julie

13.mar.2011 kl.02:02

Fine klær :D

Du har fin stil!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits