syk..

igjen!

Kødd med rævva mi! Jeg har blitt syk igjen, og det passer akkurat like dårlig nå som sist uke.. Jeg kan ikke påstå at jeg noen gang ble helt frisk, men jeg var så godt som frisk.. Også merket jeg at jeg hadde skikkelig tørr hoste i går og over natten, også våknet jeg opp med en rett og slett jævlig hals. Det føltes liksom ut som om den hadde blitt kuttet med små skarpe stein som har glidd nedover halsen. Ja, det var en skikkelig bra forklaring og dere skjønner sikkert hvor digg det føles ut! I går satt jeg å så på Keeping Up With The Kardashians, som jeg allid får med meg hver mandag og tirsdag jeg er hjemme. Og jeg trener jo resten av uken, så hvis jeg ikke har fått med meg de episodene som har vært i løpet av uken, sitter jeg hele lørdagen med trynet klistret opp etter skjermen og ser fem episoder på rad.

6adpy.jpgFoto/Twitpic

Jee, Khloe er morsom.. Jeg sitter faktisk å ler ganske heftig av det noen ganger, men det er ikke på langt nær så lættis som det Kongsvik Ungdomsskole var, herregud jeg lo! Det var akkurat som å se tilbake inn i ungdomsskole tiden! Også var det jo selfølgelig det store bloggtemaet, Paradise Hotel.. Så utrolig flaut, det var bare flaut. Og jeg holdt på å le meg ihjel av han som måtte på solo(husker ikke navnene deres enda), for han var så glættis også var det ingen som gadd å velge han, HA HA HA, fail! not only did you fall down from the tree of uglyness, but you hit every singel branchon your way down, congrats!

Det er så teit at jeg må se på det, som alle andre, vi er slaver!

Er du en TVslave?

- Love K.A

5 kommentarer

♥Kaja Gundersen

08.mar.2011 kl.11:25

Er å syk i dag ... :- p

Vivian

08.mar.2011 kl.13:58

Elsker det programet !

Martha

09.mar.2011 kl.16:56

Hahaha, "not only did you fall down from the tree of uglyness, but you hit every singel branchon your way down, congrats!" LER MEG I HJEEEEL! Serr!!! :D

Frank

10.mar.2011 kl.20:41

kødd med ræva di? det hørtes ganske gay ut

Waby

11.mar.2011 kl.00:27

Frank: Kødd høres gay ut uansett hva det henger sammen med, og uansett hvem som sier det.. Så ja, enig med deg

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits