Gi meg det jeg vil ha

et par sigaretter kan jeg gjerne ta

Husker dere den fra MGP jr. for noen år siden? haha, fail.. Men det jeg skulle si var at jeg har funnet ut hva jeg skal belønne meg selv med etter jeg er ferdig med alle auditioner og drit skal være, og det er faktisk Tone som hjalp meg med det! Jeg skal nemlig bestille nye solbriller fra solglass.no, og dere aner ikke hvor mye jeg selv synes jeg fortjener dem.. Jeg skal ha.

Carrera herrebriller, som jeg kan høre rope på meg.

 

Marc Jacobs UNISEX dere, unisex så til og med dere jenter få lov til å bruke, men absolutt ikke herrebriller!

Også er jeg veldig usikkre på disse da.. skal, skal ikke?

Jeg er glad, jeg har lovet meg selv at det skal jeg faktisk bruke penger på, fordi det er noe jeg trenger og er glad i. Selvom jeg trenger en Macbook, og er glad i dem.. Men siden pengene mine suser rett inn og rett ut fra kontoen min nå for tiden, så blir ting litt kjedelig rett og slett.. Jeg trenger og ikke bruke penger på en stund, eller bare bli oppringt av en nordlending som forteller meg at jeg har funnet et par millioner i lotto, det hadde vært helt ok, da hadde nordlendiger vært mine beste venner for en liten periode.. Pliiiiz, la meg vinne i et spill jeg aldri spiller!

Jeg liker dem, gjør du?

- Love K.A

2 kommentarer

Jonas

25.feb.2011 kl.12:35

Jaaa, jeg vil ha de øverste!!! buying them first! hahah!

Waby

25.feb.2011 kl.22:57

Jonas: lol, gjør de du

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits