Kjetil-André Ward

Jeg heter Kjetil-André Ward og har akkurat flyttet til Oslo fra sørlandsbyen, Arendal. Jeg går mitt første år på Bårdar Akademiet for å få en utanning på dansehobbyen som har blitt livet mitt. Dansen startet jeg med for 14 år siden, og idag er det det jeg brenner mest for av alt. Men blogging har også blitt en stor del av livet mitt, og jeg må nok si at waby er babyen min. 

Waby.blogg.no er en blogg om mitt liv og egentlig alt annet jeg finner på å skrive om, men den er nok absolutt ikke en av de vanlige bloggene! Jeg hadde heller ikke trodd at det som startet ut som en liten useriøs tulleblogg, skulle ende opp som en av Arendals mest leste blogger! Jeg er veldig takknemlig for at så mange vil lese bloggen min og at et er så mange som følger den fast. Jeg begynner forresten ikke å gråte av stygge kommentarer, jeg er glad dere kommenterer akkurat det dere mener, og jeg vil gjerne vite hva dere mener.

3 kommentarer

Jonas

22.feb.2011 kl.12:08

Kjetil, min sånn greie på siden er borte...hvorfor det? du vet sånn bilde man pleier å ha øvert i høyre hjørne, og så alder, og litt om bloggen..

SVERRE

20.jul.2011 kl.11:45

tusen takk for kommentaren, koslig! jeg likte din blogg, kommer til å følge med fremover :-) satser på litt humor! hehe!

M

30.jul.2011 kl.02:10

Jeg elsker Waby! Dette er virkelig en superbra blogg :D Hvorfor er ikke du på topplisten?!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits