Linnéa Myhre, stikk!

fæn!

Det er så mye dritt slenging til meg på bloggen for tiden.. Hmm, hva skal jeg gjøre med det tro?

jc4cmmg.jpg

herregud, jeg føler meg som Linnéa Myhre nå.. Det går egentlig veldig greit, er ikke så veldig sint, det ville vært like teit som Linnéa. For Linnéa Myrhe er kanskje den teiteste bloggern som finnes, hun er faen meg sur hele forbanna tiden, men så er hun liksom flink også, bare at det trekker veldig ned at hun er sur 70% av tiden hun er våken. Det var jo Blog Awards i går, og da er det selvfølgelig noe om det på VG, Så jeg var der inne, og så tre bilder. De besto av en smilende Camilla Pihl, Rachel Nordtømme også er jeg ganske sikker på Charlotte Thorstvedt var rimelig blid, det virket hvertfall sånn på intervjuet. Men det tredje bilde var av Linnéa og ser såååå sur ut! Bare gå inn selv, så får dere se. Nei, jeg liker ikke henne, men jeg liker henne... Sorry for alle dere som er fans av henne. Du er flink, men ro deg ned, sinnatagg!

Leser du bloggen hennes?

- Love K.A

10 kommentarer

Ingeborg

10.feb.2011 kl.10:02

uffda..

Rikke

10.feb.2011 kl.10:13

Jeg leser bloggen hennes og liker den veldig godt. Hun er kul og ironisk. Liker det.

Lene Duus

10.feb.2011 kl.10:18

hm.. hun er så sær og sur.

f n d c✰

10.feb.2011 kl.11:52

Ja, jeg leser bloggen hennes. Jeg foretrekker henne mer enn 80% av bloggerne som kun skriver om sminke, klær og alt annet faenskap som bare får meg til å spy. Meeeeen, alle har sine meninger :)

Tone

10.feb.2011 kl.16:22

Jeg liker heller ikke bloggen.. Klarer ikke å lese om en som skriver negativt hele tiden, i hvert fall stort sett hele tiden.

Linnea

11.feb.2011 kl.23:55

Jeg er blid av og til også, så du ikke hvor glad jeg ble da fuglen kom og satte seg på hodet mitt?

Waby

12.feb.2011 kl.02:01

Linnea: Greit, du er litt blid også da :)

May

21.feb.2011 kl.10:23

"En blogg du blir glad i" ??? Neppe..! Makan til tragisk og lite oppegående fyr som deg skal man lete lenge etter.

Taper

Nina

03.apr.2011 kl.03:12

Linnea... hun har nok litt og stri med den jenta.. har jobbet mye med ungdommer, de såkalte "værstingene..." og vel, - min erfaring er at de er gode på bunn, - de ser det bare ikke selv.. og av disse barna/ung er det noen som ikke tør å heve stemmen, de som står alene i skolegården og er ganske usynlige, mens andre som ikke akkuratt har den beste selvfølelsen, de gjør det motsatte, - de er høylytte, store i kjeften og drar seg ikke for å lire av seg en frase som er lite hyggelig.

Faktum er at - de begge - både "værstingen" og den "usynlige" ofte føler seg - usynlig. Men - om man møter disse "værstingene" med et åpent sinn, ikke behandler de som de behandler seg selv - så er det faktisk slik at de fleste viser sider av seg selv som er langt mer koselige enn å slenge med kjeften... og tro meg, - jeg har opplevd denne forvandligen flere ganger, - de ungd som mange har gitt opp, (og de hadde jo mer eller mindre også gitt opp seg selv...) og - også voksene mennesker, de mest hardbanka av mannfolka, - som ved å bli bemøtt med (ja, jeg er meget klar over at dette er en klisje, - men klisje eller ei det funker) varme og kjærlighet - og i det ligger det - respekt - det å kunne se bak masken som er satt opp for annledningen (de færreste av oss legger oss med disse maskene når lyset er slukket, og vi er i ferd med å entre drømmeland...) og noe som funker hver gang (før eller senere i allefall :) ) et smil (det gjør faktsik underverker) og (men det er ikke alltid det passer, - det må man faktisk se an...) en klem :)

- Sånn, da har jeg sagt det jeg hadde på hjertet :) Nå skal jeg gå og farge håret! Japp, midt på nattan... :P :) Klem :)

Waby

03.apr.2011 kl.23:36

Nina: Ja, det var jo spennende å høre livshistorien din, og erfaringene dine. Bra du kan lese henne, det er det sikkert ikke alle som kan.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

19, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits