Her er overraskelsen!

eller det jeg ikke kunne si

Dere husker sikkert at jeg hadde en videoblogg da jeg fortalte om at jeg var i Kulturhus katalogen, men jeg var ikke sikker på om jeg hadde lov til å si det til dere, men nå vet jeg at jeg kan si det fordi plakaten er helt ferdig!

Foto/Atle Goutbeek

Altsåååå, Dansestudio, hvor jeg jobber og danser skal sette opp vår egen versjon av FAME. Og da ble jeg spurt om å være Leroy, som dere sikkert vet hvem er(?) hvertfall så skal jeg ha en hovedrolle, men så skal det være flere da, men jeg er liksom den eneste gutten, også sier alle at jeg ligner så sykt på han når jeg har cornrows, så da passet det jo fint, samtidig som de har ventet på at jeg skulle bli gammel nok til å han rollen. Bildet er tatt av Atle Goutbeek, som er en helt SUPER fotograf(trykk på linken under bilde), som har tatt de fleste bildene til forestillingene våre. Han tok bilde da vi hadde Pinocchio, hvor jeg måtte sitte på et kaldt tregulv alt for lenge, men han vant en pris eller noe for den da. woopwoop! Jadda, men hvertfall, så håper jeg at alle kommer til Arendal Kulturhus 20 og 21 mai! Det kommer til å bli en funny forestilling!

Har du sett Fame?

- Love K.A

3 kommentarer

kine

31.jan.2011 kl.11:58

Ja,sett fame, og det blir bra chetiiil, men han fotografen kunna fjerna ventilasjonsanlegget i taket da :p

Anisha♥

31.jan.2011 kl.12:08

nei.

ha en fin dag:)

bbycharm

31.jan.2011 kl.13:15

har sett filmen fame, men ikke den nå :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits