I came to win

to flyyyyy

Jada, jeg vet det.. Planen min om å være tilbake med blogging gikk ikke så bra.. Men idaaag er jeg tilbake, hvertfallakkurat nå, fordi jeg skal nemlig bort denne helgen, og da vet jeg ikke hvor mye jeg får blogget.Jeg skal fly til Oslo derfor ble overskriften som den ble.. Hvis jeg får blogget blir det i så fall ganske sent på kvelden, fordi jeg kommer til å sitte i møter stort sett hele dagen. Men hvis jeg har nett, så vil det nok mest sannsynlig bli videoblogg(er). Såe jadda.. Men ok, jeg må vise dere noe, siden jeg har begynt et nytt og bedre liv med flere bilder av venner, så skal jeg vise dere det styggeste bildet som finnes av meg..

Er det ikke jævlig?! Haha, jeg dør! Det blir faktisk bare verre og verre jo mer jeg ser på det.. Ja, nå ser dere hvor ille jeg kan se ut, flaut.. Men jeg regner med Martha og jeg ikke er de eneste som har hatt det gøy på Photo booth? æsj så stygg jeg kan bli..

Hva gjør dere i helgen?

- Love K.A

3 kommentarer

Martha

28.jan.2011 kl.09:23

Viste bildene til pappa i går. Skal hilse fra han og si at du var penere da du var mindre! Høhø :P Kos deg i åslåo!

bbycharm

28.jan.2011 kl.11:47

Kos deg i oslo da, mhm skal nok på jobb i helga også passe påb roren min :)

Waby

28.jan.2011 kl.18:09

Martha: Haha, ja, det stemmer nok det :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits