Merkelig dag..

...

Eller egentlig helt jævlig.. Sorry at je gikke blogger noe om dagen, men jeg orker ikke blogge idag heller, for denne dagen var veldig ok i starten, men så ble den bare verre og verre.. 

Ti år siden Benjamin ble drept..

For de som ikke har husket det, eller visst det, så er det ti år siden Benjamin ble drept av nynazister.. Også må jeg fortelle dere at det har vært et dødsfall på privaten også, så det er derfor jeg er så kjip, men jeg prøver og love dere  å være tilbake så bra som jeg kan i morgen.

Vis hverandre at dere er glad i hverandre, du kan miste hvem som helst, når som helst..

- Love K.A

6 kommentarer

Elise

26.jan.2011 kl.23:43

True!!

Husker når Benamin ble drept. Shit, er det 10 år siden?!

Min svigerfar var akkuratt med i en bilulykke, og hadde englevakt. Så jeg fikk ett ganske nytt perspektiv på at man må sette pris på, og sette av tid til de man er glad i!

Gode tanker din vei!

ELISABETH BENTZEN -

27.jan.2011 kl.00:02

Livet er urettferdig !

Waby

27.jan.2011 kl.00:24

ELISABETH BENTZEN: Veldig...

Waby

27.jan.2011 kl.00:26

Elise: Ja, jeg har vært innom bil kategorien også, og der var det ingen engler.. Så man må virkelig tenke seg om å vise at man er glad i folk as..

Takk, det samme til deg og dine:)

bbycharm

27.jan.2011 kl.08:20

True! Kjipt at livet er urettferdig :(

KATRINE PEDERSEN

27.jan.2011 kl.19:09

Åh, du har helt rett. Kondolerer virkelig. Det er ikke lett å miste noen man er glad i, men ta vare på minnene. Livet er virkelig urettferdig av og til. Nok en gang, kondolerer og ta tiden til hjelp! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits