Drita...

neeida!

Er ikke drita, men kalenderen min er full.. shiet! Hele neste uke er full av stuff som skal gjøres, og det er offesielt slutt på fritiden. I går var jeg i Lillestrøm på sånn yrkesmesse, og jeg hadde ikke kommet stort lengre enn til rett på innsiden av inngangen, før jeg møtte en venninne fra Tabanka, som jeg ikke hadde sett på døds lenge. Også gikk vi inn i selve hallen hvor alle stendene(er det det, det heter?) var og da møtte jeg enda flere, men sååååå hørte jeg plutselig, eh Kjetil? Også snudde jeg meg, og der sto Sarah, en barndomms venninne jeg ikke har sett noe til på ett år eller noe, og vi flyttet sammen fra Arendal til Askim da vi gikk i 1.klasse liksom, vi har vært bestevenner drit lenge, og jeg tror ikke jeg har hatt så mange latterkramper med noen andre, som med henne. Det var skikkelig gøy å se henne igjen!

Tumblr_le67q0zfff1qeieyjo1_500_largeFoto/weheartit.com

Neste uke begynner dansingen igjen, og idag skal jeg lage en koreografi til elevene mine, det blir en litt sånn disco, hiphop greie.. Klarer liksom ikke bestemme meg helt, men vi får se hvordan det ender, blir den bra nok, så legger jeg den ut her, oh yeah!  Så jeg har mye å gjøre idag, i tillegg til at jeg skal på trening idag, så jeg kommer til å sovne med en gang jeg kommer hjem idag! blæh, natta

- Love K.A

3 kommentarer

♥Kaja Gundersen

20.jan.2011 kl.10:58

Har så sykt lyst til å begynne på DDD Dansestudio! Men trener for mye til å rekke det :-(

Jonas

21.jan.2011 kl.00:20

Hvem møtte du???

Må dere heeelt til LIllestrøm for yrkesmesse? Haha.

Waby

21.jan.2011 kl.08:34

Jonas: Anne-Grethe :D

Jaas, eller må ikke, men det er sånn skolen pleier å ha liksom.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits