Inspirasjon til min nye tattovering

hah

Jeg har fått med meg Golden Globe igjen, og jeg må si at jeg synes det var dårlig at Justin Bieber ikke kom med dama si, hun som jeg ble fortalt var en skikkelig babe, helt til jeg fant ut at det var Selena Gomez, ha ha ha. Men hvertfall så har han jo fått ny sveis også, han har nemlig droppet sleiken! Den nye sveisen var faktisk kledlig, men det err ikke det som er poenget! Poenget er at jeg fant det sykeste bilde av en tattovering!

Foto/TMZ.com

Ja dere, den er ekte! Jeg vet ikke om han er blodfan eller hva det er, men han er hvertfall marked for life, og jeg kan skjønne at folk tar tattoveringer av en legende eller helt liksom, men en artist som ikke har gjort noe kjempe stort er kanskje litt heftig(?), jeg vet ikke..  Det er også laget en gruppe på Twitter som heter, RIP Justin Bieber, og hvorfor det? Jo det er fordi han dør i CSI episoden han er med i.. L O L! Folk har lite å gjøre as

Kjenner du noen med en rar tattis?

- Love K.A

2 kommentarer

Johan

17.jan.2011 kl.16:43

Haha, latterlig!

Åsmund

17.jan.2011 kl.19:44

Kjenner en som har Ole brumm på skulderen, sånn går det etter en sydentur når man er full! ;D

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits