Jeg er flau over å være norsk!

virkelig..

Når jeg skriver innlegg starter jeg alltid ganske bra ut, og har et mål om å bli raskt ferdig, meen så ender jeg alltid opp med å gjøre masse annet, som feks å sjekke facebook eller som i går, gå inn på VG.no. Og da jeg gikk inn hadde Maria Amelie akkurat blitt arrestert. Jeg skal ikke si mye om den saken fordi det er så sykt mye mas rundt det, men HERREGUD, Norge er så sykt forvirra og idag, idag er det faktisk flaut å være norsk!

Foto/VG

Nei, slipp henne fri og gå å legg dere!

Hva mener du?

- Love K.A

5 kommentarer

Sara - Fotografen

13.jan.2011 kl.22:38

For å være helt ærlig, så vet jeg ingenting om den saken, tss! xD

Anita Fredriksen

13.jan.2011 kl.22:38

Vet ikke jeg ;-P

Aurora

13.jan.2011 kl.23:05

HELT enig med deg! Det er jo helt tragisk alt sammen -.-'

Joakim

14.jan.2011 kl.00:31

Useriøst av Norge!

Waby som sjef, du er best til å blogge

Kicha

14.jan.2011 kl.22:38

jeg har fulgt litt med, siden min venninne var tilstede når Maria Amalie ble arrestert.

Jeg vet hun er regnet som ulovlig ifølge norske lover, men jeg syns hun skal bli sluppet fri igjen og forandre på denne loven som nekter henne å være i Norge. Barn som kommer inn til Norge burde gå lettere igjennom systemet og gjerne bli godtatt, enn å sende de tilbake til hjemlandet. barn fortjener ikke dårlig oppvekstsmiljøer.Syns det er idiotisk å skylde på Maria Amalie at foreldrene tok henne med hit.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits