Dumme bånd

teit..

Jeg har glemt å vise dere noe! Jeg har nemlig fått meg Silly Bandz, yeah..

Har jo ingen av dem på bildet, men jeg har dyr liksom. Greia med dem, for de som ikke vet hva de er, er at det er gummi figurer som skal brukes som armbånd, det var min forklaring.. Vet ikke hva mer jeg kan si egentlig, de har blitt kjempe populære i USA og veldig mange kjendiser har begynt å bruke dem. Grunnen til at jeg burker dem er at lillesøsteren min synes de var så kule, og de driver å bytter hele tiden. Akkurat som vi gjorde med Pokemón kort og alt det der, også ville hun at jeg skulle få noen sånn at jeg kunne bli litt kul. Takk for deet! Neida, men jeg liker dem jeg, jeg synes egentlig de er ganske kule. Jeg har fem stykker, og ja, jeg skal ta bilde av dem i kveld! Men det jeg lurer på egentlig er om de har noen mening, sånn som sånne LiveStrong bånd og sånn..?

Vet du om de har noen mening?

- Love K.A

4 kommentarer

Hehehe, vet ikke helt hva meningen er jeg? Tantebarnet mitt har mange slike, og hun og klassvennene bytter slik at de får brandz de ikke har fra før =P

HANNA GJERHOLM MOE

07.jan.2011 kl.10:17

Hhaa nei, men er sikkert morsomt for de yngre! Ga noen pakker i bursdagsgave til lillesøstern til kjærsten min og hun samler på sånne, hehe.

Sara - Fotografen

07.jan.2011 kl.15:31

Jeg vet ikke om de har noe mening ellerno! xD

Men jeg har rundt 20 av de selv, jeg syns de er tøffeee! : )

Kicha

12.jan.2011 kl.20:03

Jeg måtte nesten skaffe meg noen selv, for å se på de.. Jeg forelsket meg i pegasusen :D

har mine 4 faste favoritter og gitt resten til tantebarna mine. Man trenger virkelig ikke å ha 100stykk per arm heller.

Jeg tror ikke de symboliserer mer enn hva slags form de har, men du kan jo lage egne meniner om dem. Om man gjør det personlig, og bare går rundt med de figurene som passer til livet.. (note for musikk, hunden for kjæledyr, dinosaurusen for awesomeness)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits