Penthouse

på toppen hvertfall

ja.. Vel først og fremst må jeg takk for i går! For i går var rett og slett en jævlig bra dag for bloggen! Jeg suste opp til over 700 lesere i går, noe som var litt surprice siden jeg har hatt litt nedtur de siste dagene. Takk, Takk, Takk! Må si det var gøy å sjekke listene når jeg våknet idag.

cz6r.jpg

wiiiii, er nummer 15 av alle gutter også, ikke det at jeg tror det vil vare lenge, men jeg er veldig overrasket for at det har vært så mange innom:) Yeah, så det var det, idag da jeg våknet var det ingen hjemme og all julepnten var borte..  Så gikk jeg ut for å hente posten og da var hele bakken strødd, så ingen barn var ute å akte, da innså jeg plutselig at det er skole i morgen.. fack! Nå skal jeg opp å spise middag, og jeg er så glad for at mamma har laget spagetti idag, for nå er jeg så drit lei av biffer, filéter og fløtegratinerte poteter, at jeg holder på å spy.. I'm out!

har du spist mye mat i det siste?

- Love K.A

5 kommentarer

Lene Duus

03.jan.2011 kl.18:05

din fis. Men du skal få lov til å låne plassen min litt :)

Lise

03.jan.2011 kl.18:17

Du har en super bra blogg!

Vivian Pedersen Skogeng.

03.jan.2011 kl.23:18

Gratulerer KJETIL BOY !

stå på !

Waby

04.jan.2011 kl.00:22

Lene Duus: ååå, så generøst av deg:D

Lene Duus

04.jan.2011 kl.06:44

Knooooww, hhe

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits