Hade bra VOE

jaja

Lene fortalte meg nettopp at VOE slutter med blogging fra nå av.. Så alt jeg kan si er hade bra, det er jo litt synd at en som har gjort det så bra så lenge plutselig slutter, men jeg skjønner jo at det er ganske tungt å ha blogging som en jobb og i tillegg skal kunne ha tid til privatliv. Så hun er nok smart, selvom mange små og store bloggere kommer til å savne henne, for jeg tror de fleste har en eller annen conection til hennes blogg. Jeg har ikke vært en fast leser av hennes blogg, men jeg har jo vært innom og må ærlig si at jeg er imponert over hvor flink hun har vært.

 Ikke det at hun har vært min venn eller lover, men jeg kom ikke på noe annet enn den.. So i pay my respect to VOE, lykke til videre!

 Har du lest bloggen hennes?

- Love K.A

17 kommentarer

Kaida -

02.jan.2011 kl.18:57

oj, visste ikke at hun hadde sluttet! ikke at det var en spesielt stor overraskelse da...

Lene Duus

02.jan.2011 kl.19:24

Syns egentlig at det er ganske overaskende! Men kan ikke si jeg bryr meg noe veldig;-P

Elise

02.jan.2011 kl.19:26

HVA?! skal hun slutte? :( åh..

Da flaks jeg fant dette innlegget så jeg kan fortsette å lese din da:)

nannaa94

02.jan.2011 kl.19:36

jeg har lest litt på hennes i det siste!

Vivian Pedersen Skogeng.

02.jan.2011 kl.19:41

SV ; jo det var det vi tenkte da Kjetil ! : p

Regner med at du stiller opp ?

huff, leste lite bloggen hennes nå men gjorde det jo før da; (

Toby Talker

02.jan.2011 kl.20:00

Jeg bel bare sånn; wtf? o0

Sofie ♥

02.jan.2011 kl.20:02

Veet, kipt syns jeg at ho slutter for ho er flink!

Emmago

02.jan.2011 kl.20:06

Har ikke akkurat så fan av henne , men var flink til og blogge men bedre før :)

Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ?

-Emmago

Oda Melseth

02.jan.2011 kl.20:07

synes det er trist at hun skal slutte å blogge. hun skriver utrolig bra og folk som kommer med negative kommentarer bør tenke seg om før dem skiver det og poster det.

Kine

02.jan.2011 kl.20:09

Hun fortjente ikke første plass da, hun var flink i en periode, men i det siste har hun vært dårlig. Forstår egentlig veldig godt at hun slutter, men hun kommer sikkert tilbake om en stund, som hun skrev i innlegget :D

Julie komenterer tilbake!

02.jan.2011 kl.20:09

enig med Oda :/

CHRIS

02.jan.2011 kl.20:12

Har hvert innom bloggen hennes før, men aldri hvert noen fast leser.

♥ ELISABETHSL

02.jan.2011 kl.20:16

jeg leste bloggen hennes i starten, men så ble den bare dårligere og dårligere og DÅRLIGERE. det var bare "i dag har jeg gjort det.. skal det.. vil det.." igjen, og slikt gidder ikke jeg å lese, og til slutt glemte jeg helt bloggen hennes. Nå når hun står og sier at hun slutter pga for mange stygge kommentarer, så synes jeg litt synd i henne, men samtidig mener jeg at når du ser at lesertallet bare stiger og stiger bør du også skjønne at da stiger også antallet stygge kommentarer. Noe hun da kanskje ikke har skjønt? Uansett, suck it up, sier jeg. vil du være på toppen og nyte alt det gode du får tildelt, så vær så god, men så lenge du får lovers, får du også haters. Og nå kan jo noen andre få prøve å være på toppen, så får vi se hvordan det går, og hvem det blir? det er jo spennende det også, eller hva ? :- )

Ellen Marie G.

02.jan.2011 kl.20:21

Leste det nettopp på VG. Det første jeg gjorde var å rope yes! Ettersom jeg har hatt mine meninger om Emilie, men må nok innrømme at hadde jeg vært henne. Samme liv og slik suksess så synes jeg synd på henne ang. bloggingen, men hva hadde hun regnet med? Det er mange bloggere som er slike "bondeknøler" at vi ikke er steinrike, har ikke råd til å dra på shopping vær dag osv, selvførgelig blir vi misunnelige og kommer med drittkommentarer som vi ikke har noen rett til å si, men vi bør jo unne folk suksess. Isteden føler jeg at vi har tatt voe med janteregelen. At hun ikke skal lov å ha det bra med seg selv osv. Typisk oss nordmenn... men at hun stopper å blogge er trist! Selv om jeg hadde sterke meninger om henne så er dette vendt seg, men hun bør kanskje vente litt. Prøve å leve mer selvstendig eller et eller annet så flere lesere kunne sammenligne seg med henne :-) Innleggene hennes har værtfall endret seg siden hun gikk på toppen og et moteikon synes jeg dessverre hun ikke er. Mer random, men vi er jo tenåringer. Som sagt, hun blir gamlere, lærer forhåpentligvis av diverse ting som hender fremover og kommer tilbake mye bedre for det har vært hundrevis av bedre bloggere enn voe, men hvis hun utnytter potensialet sitt, så kan hun ta oss med storm :-) Med andre ord ja jeg leste bloggen hennes noen ganger (a)

Veronica S

02.jan.2011 kl.20:44

Har lest bloggen hennes litt, men ikke fulgt den. Var innom av og til.

bbycharm

02.jan.2011 kl.21:06

Synes det er trist, men skjønner jo godt hvorfor hun vil slutte.. Fin blogg forresten : D

03.jan.2011 kl.02:09

Synes det er både bra og litt trist at hun forlater bloggverdene.

Mange har gått lei (også sjalu(?))av at henne er på 1 plass hele tiden og derfor ønsket dem at henne skulle slutte eller få noen andre til å bli bedre til å blogge enn henne ..

Men på en annen side kommer sikkert mange til å savne henne ettersom hun er mange av de unge bloggerne sitt bloggforbilde!

SV: tusen takk for gratulasjonen : )

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits