Byen full av nonner

Nonne med gunner

Igår var jeg på kino med noen venner, og vi bruke ca en dag på å finne ut hvilken film vi skulle se. Jeg var mest keen på å se Due Date, men den ble utsolgt på to sek så det ble desverre en annen film. Eller det var ikke så veldig desverre fordi vi ente opp med The Town, som jeg trodde jeg ikke hadde hørt eller sett noe om, men det hadde jeg jo! For det tok nemlig litt tid før filmen kom til noe jeg hadde sett på tv


Jævlig skummelt! Det er den styggeste masken jeg har sett i hele mitt liv, men filmen var drit bra da, for man måtte liksom le noen steder og det er ganske bra siden filmen er ganske heavy. Så ja, det var det, etterpå dro vi ut noe som var ganske så gøy egentlig, vi endte opp med sms-roulett og det var sykt skummelt, folk bare, øh hva snakker du om ? Måtte sende en til broren til Marit, Jeg møtte nettopp Marte, hva faen har du sagt til henne?? Og han svarte ikke før idag liksom! Men det var morsomt, haha.

Har du sett The Town?

- Love K.A

2 kommentarer

Lene Duus

30.des.2010 kl.20:18

sv; hehe, det er jo nesten godt å høre.. er fed up jeg

Vivian Pedersen Skogeng.

31.des.2010 kl.12:18

Den filmen MÅ jeg se !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits