Gutta!

Fra kalkut.. facebook

I det siste har det vært sykt mye bra tilbakemeldinger fra alle lesere, følgere, freaks, fans eller hva man nå skal kalle dere. Mailen min og inboxen min både her på blogg.no og facebook, har vært full med spørsmål, tips, utfordringer og god ord de siste dagene og jeg er super glad for det! Jeg er kjempe glad for at så mange viser sin interesse for bloggen min, og det hadde jeg virkelig ikke trodd for et år siden, jeg er veldig glad i bloggen min egentlig, det hørtes skikkelig teit ut ser jeg, men jeg er faktisk det. Jeg kommer til å ha denne bloggen så lenge jeg har tid til den og så lenge den underholder dere, noe som jeg ut ifra kommentarer tror den gjør. Men så er det noen jeg vil trekke frem blant de som leser bloggen min som kanskje ikke skinner så veldig frem, og det er guttene. For noen så er kanskje blogging noe av det mest skeive man kan gjøre, men lese det kan de gjøre! Ikke det at jeg bryr meg så veldig om hva folk sier, men jeg jeg blir imponert over de gutta som tør å kommentere, som tør å like bloggen på facebook, og ja alt egentlig. Jeg digger dere alle!

dqec.jpg

Yeah, skikkelig god kvalitet når man kopierer fra twitter... Hvis du klikker HER så kan du følge meg på Twitter. Prøver å twittre mest mulig, men ender stort sett alltid med å gjøre det på kvelden. Men nå er det ikke kvelden lenger, nå er det faktisk natta! Vi blogges i morgen, når jeg kommer hjem etter en hel dag med norsk skriving...

Er du fast leser av bloggen?

- Love K.A

3 kommentarer

Kim Mathisen

14.des.2010 kl.03:42

Tanken om at det er litt feminint har vel slått mange men jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre synes om at jeg blogger så thumbs up for det inlegget der.

Hope Wilson

14.des.2010 kl.14:00

jeg er innom av og til :D

Mari Søvre

14.des.2010 kl.15:29

Jeg leser den når jeg ser i loggen, eller hvis jeg skal velge meg noe å lese på :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits