Heftig shit, jeg egentlig ikke forstår

AMA

I helgen var det American Music Awards, og jeg fulgte seff med nerden som jeg er.. men jeg fikk jo ikke blogget om det før idag, for jeg har hatt heftig mye å gjøre de siste dagene.. Men hvertfall så vil jeg vise dere hvordan Rihanna viste seg frem på scenen under awardsen, for det var faktisk heftig! Se her.

 Altså, hun er jo ikke den beste live sangeren, men når det kommer til å lage show, så vil jeg si at hun er ganske så flink egentlig. Vi er vel egentlig ganske vandt til å se henne i en ganske hardcore stil, men her er hun tilbake i den karibiske stilen som hun hadde første gang, i Pon De Replay. Nei, det var det, jeg synes hun var flink på denne her gitt :) Utover kvelden banket Justin Bieber, Usher i awards duellen, noe jeg ikke helt kan forstå. Han vant fire priser, nemlig; Artist of the Yeah(som alle vil ha), Gjennombruddsartist, Beste Mann(han er ingen mann...) og Beste album. Såe Usher har en jobb å gjøre, selvom jeg selv synes Usher har gjort det bedre...

- Love K.A

2 kommentarer

♥Kaja Gundersen

27.nov.2010 kl.15:54

Fin blogg! Og det virker noe kjent med deg, tror jeg har sett deg danse eller noe sånt ?: p

Waby

29.nov.2010 kl.16:30

Kaja Gundersen: Takk :) hmm, det kan godt være :P

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits