Tilbake igjen

hallaballa

Nå er jeg tilbake igjen etter en pause på fem dager. Det er vel det lengste oppholdet jeg har hatt noen gang, men jeg trengte den.. Så ja, hva har skjedd i livet mitt? Jeg har egnetlig ikke helt oversikten, men i helgen har jeg vært på trening til en forestilling vi skal ha nå på søndag, også har jeg vært på revyøving til et skuespill vi skal ha med russen, også har jeg jobba da.. Ellers har det bare vært en vanlig uke med skole og annet dritt.. Unnskyld, men jeg er imot skolen for tiden, jeg er så lei! Har mest lyst til å sitte hjemme under dyna, foran peisen og stappe i meg mat, sånn jeg pleier å gjøre i juletiden. Og idag(egentlig igår) er det en måned til vi starter juleferie, og det passer veldig bra, for jeg er veldig klar for et tonn med mat, gaver og sjokolade! Ikke prøv å fortell meg at jeg er den eneste som stapper i meg masse godteri i julen, for absolutt alle sier, ja jeg kan vel ta en liten sjokoladebit, det er jo tross alt jul! Også ender man opp med å spise hele platen.. Men så shit så digg det er!

Idag slipper Nicki Minaj sitt nye album, som dere kan se heter Pink Friday. Jeg har jo hørt gjennom alle, så nerd som jeg er, og jeg likte det ganske så godt egentlig, men det er noe annet enn hva vi er vant til å høre fra henne, for alle de gamle sangene er bare mixtapes. Men jeg liker det, løp og kjøp!

- Love K.A

4 kommentarer

MA

22.nov.2010 kl.10:07

Koselig at du nevner det heftige besøket av Rikke og meg da...

Waby

22.nov.2010 kl.10:08

MA: Stemmer det... ops i forgot

TheG

22.nov.2010 kl.11:17

Det var på tide as, nå som jeg faktisk leser bloggen din sp har du ikke blogget noe..

veronica

22.nov.2010 kl.18:53

hahaha, ler av Marit sin kommentar! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits