Ops

Jeg sovna

Sorry as, men jeg sovnet jeg.. Skulle liksom blogge også fant jeg ut at jeg skulle gjøre det etter jeg hadde hatt en liten powernap fordi jeg var så sykt trøtt! Så jeg satt alarmen min på 21.00 for jeg tenkte jeg skulle sove i ca 30 min..  Måtte jo rekke å se ferdig That's So Raven før jeg la meg til å sove, det er jo en selvfølge! Siden jeg bare skulle ha en liten powernap, så hadde jeg klær på fordi jeg skulle ta en dusj og alt senere, men sånn gikk det ikke.. Jeg våknet opp til Mikkes klubbhus på Disney Channel, og da jeg kikket på klokken sto det 06.37, og da skjønte jeg at jeg har faktisk sovet gjennom hele natten.. Så ja, nå er jeg litt forvirra egentlig.


Grunnen til dette bildet er fordi jeg skal til Arendal idag, og holde et lite foredrag om URG, ungdommens referanse gruppe. Så jeg må egentlig bare si hade nå, for jeg må øve på hva jeg skal si.. Dere har ingen aning om hvor mye jeg gruer meg! Virkelig, jeg har vondt i magen liksom. Nei, nå må jeg rett og slett forsvinne inn i teksten..

Unnskyld for at jeg har sovnet bort fra dere.. Det var ikke det som var planen for å si det sånn..

- Love K.A

2 kommentarer

Jente15

03.nov.2010 kl.20:50

Lykke til .. :)

gouriii95

04.nov.2010 kl.17:35

Jeg skal ha blogg VS blogg + vurdering :D I hope you join in :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits