OD=FD

Oh yeah!

Dette blir et veldig kort innlegg, fordi jeg ligger her og er nesten i koma.. Men idag er var det OD dag, og jeg gikk ned mot bussen som vanlig, men seff kjørte den forbi meg fordi den hadde spart masse tid på å ikke plukke opp noen.. Så jeg kjørte med min mor, og hun var drit treig, så jeg var ikke på skolen før ni, men da jeg kom inn på skolen var alle klasserommene mørke.. Så jeg gikk rundt å lette litt, men fant ingen, også gikk jeg inn til rådgiveren, og hun sa, nei, det er egentlig ganske rolig her, så du kan egentlig bare gå.. And I did.. Jeg gikk ned på dansingen og satt der.. Så gikk jeg etter bare ti min, og jeg kom meg jo ikke hjem fordi det ikke gikk buss før 14, så jeg stakk til en kompis. Det vil si at OD ble FD(fridag) Etter det dro jeg på dansingen. Fra klokken 21 og frem til 22.30 har jeg hatt photoshoot.. Jeg kan ikke si hva det er til enda, men det var hvertfall veldig gøy :) yx5.jpg

Sånn var jeg på shooten idag, prøvde meg på et høyt ben, men det funket ikke så bra når jeg ikke kan tøye det benet med strekk i.. Men dere skal få se bildet når det kommer ut da, det lover jeg! Nå skal jeg legge meg fordi jeg er heeelt død.. Så vi blogges i morgen, da er det fredag og jeg skal HJEM! Jeg skal hjem å ikke ha besøk for første gang på døds lenge! Jeg gleder meg litt egentlig, det blir digg å slappe helt av!

 Natta, elskede lesere :)

- Love K.A

Én kommentar

Amla Tiram

29.okt.2010 kl.20:50

Oooo hawt. Fin shorts :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits