Opp og ned

Stort sett

Her sitter jeg i Sosiologi timen å skal prøve å blogge ferdig før jeg må putte i ladere, gidder nemlig ikke å reise meg akkurat nå fordi jeg sitter egentlig utrolig godt nå.. Jeg er rimelig sliten idag, og kjenner at hodet mitt er veldig tungt og at nesa er mer enn tett.. Jeg har kledd meg så utrolig godt de siste dagene for at jeg ikke skulle bli syk, men der feilet jeg gitt.. men jeg er visst ikke den eneste fordi alle snufser idag! Noen mere enn andre og noen er så ekstreme at jeg holder på å klikke! Du vet når du sitter i klasserommet og personen ved siden eller bak deg sitter å draaar inn snørr... æsj!Elmo er glad som vanlig da, det er det som får meg til å smile idag, også smiler jeg jo litt av at statestikken min ser ut som sånn lag en strek fra prikk til prikk..Men jeg liker det, for hvis du ser hvordan det så ut helt til venstre så var det ikke super bra.. Men det er bra det er litt opp og ned, det er sånn det skal være :)

Idag har jeg min første arbeidsdag på treningsstudioet i Tvedestrand, bedre kjent som TTT. Skla jobbe fra 16 til 22... shit så lenge det er! Men jeg vet ikke om jeg får blogget noe når jeg er der, men jeg håper det.. Kanskje jeg kan twittre eller noe :)

- Love K.A

 

3 kommentarer

Jente15

25.okt.2010 kl.19:12

Lykke til på TTT da :)

Mattie Nishobora

25.okt.2010 kl.23:43

aah, ser bra ut. Jeg har ikke så mange lesere enda jeg. bloggen er ganske ny :O Lykke til med alt :)
sv; det var ingen dum idé! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits