Hælja

Of my life

Dette er siste innlegg i Gaga perioden min, så jeg tenkte jeg skulle si litt om helgen. På fredagen dro jeg inn til Oslo sammen med Marit, også dro jeg rett på trening etter det. Så ble det sent og jeg dro hjem, også la vi oss og alt det der. På lørdagen dro jeg ut for å møte Lill og en venninne av henne på café Olivia på aker brygge. Så jeg gikk sammen med Elisabeth og Marit ned fordi de skulle også være med. Og jeg må bare si det, kakaoen på Olivia er fan den beste kakaoen jeg har smakt! Den var så digg at jeg kan ikke beskrive smaken på den engang.. Etter dette så gikk vi videre og shoppet litt, eller jeg er jo så økonomisk for tiden så jeg shoppet ikke noe, men de andre gjorde. Vi gikk tilbake til leiligheten til Elisabeth som var super fin forresten, og der hadde vi et bitte lite Gaga vors med kylling filet og Smirnoff.


Etter middagen dro vi ned på Spektrum for å se The Monster herself! Vi blogget jo litt på vei ned, men filmene var liksom ikke super bra, så jeg får se om jeg lar dere se.. Nå skal jeg prøve å legge meg før klokken blir tolv, sååå vi blogges i morgen!

- Love K.A

Én kommentar

MA

19.okt.2010 kl.23:23

Nydelig bildeutvalg, puta! <3

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits