Skjønnhet

True Beauty

I det siste har jeg sittet å sett på Jessica Simpson: The Price of Beauty. I dette programmet har Jessica Simpson sammen med to av sine venner reist rundt om i hele verden for lære av andre kvinners syn på skjønnhet og kultur. For en stund siden var det en episode hvor hun var i Thailand og der nede blir jo kvinner med lys hud sett på som penere enn de med mørkere hud. Så mange bleker huden for å få huden til å se lysere ut. En som hadde gjort dette var ei som het Panya, hun hadde blitt anbefalt et middel som skulle bleke huden hennes, men etter hvert ble noe av fargen helt borte og dette var sånn hun så ut..


Og jeg synes så sykt synd på henne fordi mannen hennes gikk fra henne fordi hun ikke var pen nok lengre, og hun hadde blitt sparket fra jobben sin som sanger på en resturant fordi hun var blitt stygg. Og på frunn av alt dette så hadde hun sluttet å gå ut blant folk, og hadde ikke gått ut av huset på fem år... Og hun gråt og alt.. det var ille å se på.. Så idag var det slutt på reisen og da hadde de flydd Panya inn til L.A for at hun skulle få være med på en visning hvor de skulle vise klær og kvinner alle stedene de hadde vært. Da hun kom, skulle hun få en makeover, og hun ble spurt om det var noe hun hadde ønsket seg. Og da hadde hun alltid hatt lyst på langt hår, og da fikk hun selfølgelig lov til å få det, og så fort de la på litt hår for å se om det passet henne, endret det hele holdningen hennes og hun rettet seg opp i stolen. Og etter noen timer var de ferdig med henne og da kom hun ut, og så ut som dette.


Se så sykt pen hun er! Og dette bildet er tatt når hun kommer ut og ser seg selv for første gang etter å ha blitt fikset på. Og hun gråt, og Jessica gråt og alle gråt.. Og det gjorde jeg også. haha, men det var skikkelig ille altså, hun snakket ikke engelsk så det eneste hun kunne si var I Happy, og det var skikkelig klisjéaktig, men det var skikkelig bra for henne da, at hun ble så pen igjen. Og alle de andre som fant sin indre skjønnhet, det var fint..

Find your inner beauty, change the world

- Love K.A

2 kommentarer

Maria

08.okt.2010 kl.22:52

Ja, jeg så det også idag! Det var utrolig trist! Jeg elsker bloggen din da :) Du har rett, det er en blogg man blir glad i:)

vivian

10.okt.2010 kl.01:23

Jeg gråt så sykt da jeg så den episoden !

Utrolig hvor fin og pen hun ble og hvor utrolig takknemlig hun er. Utrolig fint !

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits