UKM

Super fort!

Nå skal jeg forte meg å skrive et innlegg før jeg fyker til Arendal! Jeg representerer jo Aust-Agder i URG, så jeg skal sammen med to som er fylkeskontakter planlegge neste runde med UKM her nede i Aust Agder. Jeg må inrømme at jeg synes det er litt rart å ikke skulle være med i år, etter å ha gjort det samme hvert år tre eller fire år på rad, samme stresset før hver lokalmønstring. De første gangene var det sykt skummelt, men nå i år, hadde vi jo vårt siste show på UKM og da fikk vi faktisk åpne hele mønstringen! Så ja, jeg må si det er litt trist, men jeg er jo ikke ferdig! Jeg blir jo bak scenen i år også, bare ikke på.


Kan vel ikke akkurat skryte på meg at dette var et super bra bilde, men dere ser jo hva som skjer! haha. Og det er ingen ting annet enn å si at gruppa har fått dansejobber og blitt "kjent" takket være UKM. Alle som har kontaktet oss har sett oss enten på UKM eller sett filmer av oss. Så ja, jeg må si jeg er veldig glad i UKM, etter en runde på landstmønstringen i Trondheim og en runde på Kunstbende i Belgia, så må jeg si at dette har vært en utrolig morsom og spennende "reise"! Dette ble veldig klisje aktig, men dere skjønner hva jeg mener.. Merker at dette innlegget blir litt sånn takk for meg tale, og det var ikke meningen egenlig.. Jeg må løpe nå, men jeg håper dere koser dere i ferien, og klarer dere med så få innlegg som jeg har nå, jeg prøver å få tid til mere, men det går liksom aldri, men jeg lover at jeg skal skjerpe meg!

Har du deltatt med noe på UKM eller har du bare sett på?

- Love K.A

2 kommentarer

Hope- remember my name

06.okt.2010 kl.13:38

har vært med på ukm 2 ganger på rad :-D har du en video av når du var med?...i så fall, kan du legge det ut? :-D

Waby

06.okt.2010 kl.18:12

Hope: Det har jeg vet du :) Skal gjøre det :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits