Et Gammelt Innlegg

Skikkelig også

Jeg kikket gjennom noen av de gamle, også kom jeg over et innlegg jeg skrev for snart et år siden.. Så egentlig skal jeg bare poste det sånn som jeg skrev det da.

Her sitter jeg å blogger, mens folk suser forbi, og mange har spurt meg hvorfor jeg blogger og noen synes jeg er "homo" fordi jeg gjør det. Men unskyld meg, man må ikke være homofil for å blogge! Jeg er 17 år og av de så har jeg danset i 14. Og i løpet av alle disse årene har jeg blitt kalt homo, og ja jeg kan forstå hva folk mener med det, fordi når man tenker på dans, så danner man seg et bilde av, en tynn gutt i trange tights, med nesten ingen muskler.. Men dere misforstår! Tenk at det måtte ta 14 år for meg før jeg begynte å bruke tights i dans! Og det er faktisk ganske behaglig har jeg funnet ut av. Og nei jeg ser ikke ut som en av de sterkeste gutta som er på treningsstudioet 24/7, men jeg må bare si at, jeg er tynn, men jeg trener 20 timer i uka, og jeg er ikke så svaks som man tror :P Men ta for eksempel et fotball lag...  De sitter svette sammen i garderoben og dusjer sammen. dette høres på kanten ut, men jeg ville nok helst foretrukket å være svett sammen med en jente enn en mann:P Dansingen er jo full av jenter, med trange klær, og jeg må si at det er et stort pluss ved dansing! Men når jeg i tillegg begynner å blogge! oi oi, hvordan skal det gå med meg?
Det blir for dumt! Hvorfor er skal man bli kalt homo fordi man blogger? det eneste som kan være feminint med dette er at blogg.no logoen er rosa og hvis man blogger om dagens outfit, det kan jeg være enig i, men jeg gjør ikke det så derfor skjønner jeg ikke poenget. Jeg konkluderer med at dere er misunnelige. For jeg tør, og fordi jeg ikke trenger å gjøre som alle andre. Og at jeg kan si akkurat det jeg mener uten å bry meg om hva tilbakemeldingene blir.
Nei jeg er ikke en av de som har blitt mobbet hardest på skolen, men det går alikevel inn på deg, og det kommer til å bli med deg resten av livet, men det må man lære av, bare prøve å la det prelle av.
Pappa sa alltid: Du kommer aldri over noe, du bare lærer å leve med det.
Dette var dagens tømming av hjernen og hjertet, men jeg synes det er viktig at dere som misunner meg og viser det på en negativ måte. Jeg synes synd på dere.. det er alt jeg kan si, stakkars dere..
(Og nei dette er ikke hets mot homofile!)


I am Strong and Independent

- Love K.A

Én kommentar

Madeleine

09.okt.2010 kl.12:42

så bra skrevet. Enig, bare fordi man blogger eller danser er man ikke homo for det om.

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits