NOKAS Time

NOKAS

Igår var jeg på kino sammen med 9 andre, for å se NOKAS filmen. Mine planer får fredagskvelden var liksom å være hjemme å slække, men så endte jeg i Arendal da, og det var egentlig ganske koselig. Jeg hadde egentlig ingen planer om å se filmen, men så hadde jeg litt lyst fordi jeg var på hytta den påsken de ranet, og hytta vår er liksom en time fra Stavanger, og da vi skulle dra hjem var fergekaia full av politibiler og politimenn i svære sorte dresser med gevær og hjelmer, og sånn fortsatte det stortsett hele veien fra hytta og et par timer forbi stavanger, det var politi over alt, de sto inni låver ved veien å gjemte seg liksom.. Og på den tiden var jeg 11 år bare, og da er det ikke vanlig å se så mye politi og så mye våpen.. Og jeg husker at jeg leste at Klungland ble drept, og at jeg synes det var skikkelig jævlig egentlig.. Så i går da jeg skulle se denne filmen var jeg forberedt på en alvorlig film, men der tok jeg feil..

Nesten som dette så politimennene ut.. Bare at de ikke var ranere..

SKUTT UNDER RANET: Kommandobilen der Arne Sigve Klungland satt ble skutt på under ranet.

Akkurat dette bildet er fra virkeligheten, men i filmen synes jeg dette var den verste scenen.. Man ser liksom at bakruta knuser når kulen går inn, og da dør jo Klungland. Men så begynte filmfolkene å gjøre det "morsomt" ved å vise at busssjåføren som står i bussen bak biln går ut for å sjekke, også finner han jo politimannen drept, også går han inn i bussen for å ringe etter ambulanse, også går han ut, og da begynner han å røyke.. Og det filmes på en måte som jeg synes er helt teit.. Nå blir sikkert manga av dere sure fordi jeg driver å forteller om hva som skjer, men akkurat det der er ikke noe å se frem til. Så ja, filmen er ikke en action film, den er mere dokumentar aktig, noen plasser i filmen synes jeg at ranerne fremstår som "helter" noe filmskaperne sa de ikke skulle gjøre, men når han Schumann skyter løs på politibilen som rygger vekk fra han så får man dem til å se ganske kalde ut.. Så ja, det var det. Det var en bra film og jeg anbefaler alle å se den.

Har du sett NOKAS?

- Love K.A 

5 kommentarer

Vivian Pedersen Skogeng.

03.okt.2010 kl.02:29

Alle sier den er så dorlig ;o

Marita

04.okt.2010 kl.22:38

haha herregud du surrer :D

Waby

05.okt.2010 kl.23:56

Marita: dust

22.okt.2010 kl.15:33

De gjør den ikke morsom ved at han går og røyker? lol?

Waby

22.okt.2010 kl.17:08

Anonym: Det var ikke akkurat det jeg sa heller..

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits