Mote, Shopping og Mat

Det er tingen!

Vet det høres utrolig klisjé ut, men idag har jeg hatt skikkelig proud moment.. Hvertfall den tiden jeg har vært våken.. Ble nemlig litt sliten etter å ha vært moteslave, så jeg dro ned til Arendal sammen med Jo, og møtte Ine etterhvert. Så shoppa vi litt, og jeg var flink å fant masse fine klær til Jo, og prøvde å få Ine til å kjøpe en jakke. Hun ville egentlig kjøpe den selv også, men så lot hun være,tulling! Jeg fikk kjøpt meg en t-skjorte, en genser og en dvd, The Blind Side, for vi skulle nemlig se film når vi kom hjem. Etter det gikk vi for å spise, så vi dro til peppes, og der hadde jeg ikke vært på veldig lenge, så det var digg å trykke i seg en deilig pizza! Men jeg må si at jeg savner Dolly litt altså, ikke det at jeg har prøvd den nye resturanten som er der, men den ser ikke like "spennende" ut..


Når jeg ser bildet nå, ser jeg hvor skeiv den pizzaen er i forhold til bunnen... Synes nemlig at det var veldig mye brød på den.. Hvertfall så var den skikkelig god, og noen av disse pizzaene er sykt gode! Du vet når man sitter hjemme i stua og har skikkelig lyst på noe, også ser man en stor deilig pizza foran seg... N.A.M! Hvertfall så dro vi hjem til meg etter å ha stappet i oss, for vi skulle jo i teorien ha filmkveld, men vi endte opp med å diskutere om vi skulle se film eller bade, og da endte vi med å bade. Så vi hoppet uti jacuzzien og kokte oss selv, Jo brukte vel rundt 10 minutter på å venne seg til vannet som var ca. 39 grader. Jeg synes det er kjempe deilig å ligge der jeg, ikke at jeg orker å ligge i evigheter når det er så varmt, men hvis man har vondt i musklene så løsner det skikkelig opp ved å sitte oppi der. Det koster jo ganske mye å kjøpe den og ha den, for den står å går hele tiden.. Men når du har den, så er det virkelig verdt alle pengene!

Nå skal jeg gå tilbake til historie nerdingen... Det er ikke no mer spennende enn norsk historie...

- Love K.A

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits