Unnskyld

Altså..

Ja unnskyld dere, men jeg har holdt på med en forferdelig historie innlevering i hele dag.. Og seff så klikker jo pcen så jeg ikke fikk åpnet filen! Jeg mener det, den klikket helt og jeg prøvde alt for å få åpnet den så jeg kunne levere hele oppgaven, men den klikka så jeg måtte bare sette igang å skrive resten ferdig.. Men da klokken nærmet seg fristen for innleveringen klarte jeg ENDELIG å åpne filen! Og jeg var så lykkelig! Men så åpnet jeg den og der var bare halvparten av det jeg hadde skrevet, dere vet hva jeg skal si nå.. FML!! Fyyyy jeg er så sur, og sliten! Napoleon og revolusjon er så rævva tema som det kan bli, dette kunne vært en ganske ok dag minus hangoveren.. Men nei!


Hodet mitt er bare en stor klump av kunnskap om som skjedde i Frankriket på 1780-tallet.. Også måtte jeg jo bruke mitt super kvalitets webcam for å dokumentere dagens grusomhet.. Men dere det er snart over altså, kameraet mitt funker nesten nå, og den nye telefonen kommer om 23 dager bare! Da blir det både bilder og videoer i HD! :) Og dere gleder dere selfølgelig like mye som meg! Dette har også vært en litt god dag da, for gruppen på facebook har nå, akkurat rundet 100 medlemmer. Og hvis det er flere som vil bli medlem, så er det bare å trykket på bildet nede i hjørnet! Waby vokser, og det gjør meg veldig glad! Bare jeg kan bli litt flinkere til å skrive her nå da... Nå skal jeg ta en kort men god natts søvn!

Natta!

- Love K.A           

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits