Super Sweet 18

Party Hard

Oi,oi,oi! Jeg er så klein idag... Men herregud for en kveld! Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge! Nei jeg er så glad, hele kvelden min i går var super! Jeg kan liksom ikke få helt frem hvor glad jeg er.. I går fikk vi så mange gaver og alle var så fine! Nei jeg er så takknemlig for alle gaver jeg har fått av alle som var der og alle som kledde seg ut! Det var rett og slett  fantastisk! Men så er jo jeg sykt dårlig på å ta bilder.. Så jeg skal legge ut noen bilder når folk har fått dem ut på face.. Sorry as er så sykt dårlig at det er skummellt.. Haha.


Blingen min er fra Glitter hvis noen kunne tenke seg å glinse litt!


Dette var liksom det beste bilde jeg tok.. Så da kan du tenke meg, eller jeg har jo ikke tatt det, men ja.. Dere skjønner jo hva jeg mener.. Jeg må nok innrømme at jeg var litt drunk et lite øyeblikk, eller et litt lengre kanskje, men det var helt ok, jeg mener vi hadde det jo gøy :)

Har dere hatt det gøy i helgen?

- Love K.A

2 kommentarer

LINN STEINSLAND

13.sep.2010 kl.10:58

Høres ut som om du hadde det morsomt :-)

Jeg har vært i Enebakk i helgen.

Waby

13.sep.2010 kl.23:16

LINN: Det var det! :D

Høres jo gøy ut det også da:)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits