Den Eneste Jenta I Verden

Tror Rihanna!

Som jeg skrev om i det forrige innlegget så har Rihanna kommet med en ny singel som heter Only Girl. Jeg sa jeg skulle finne den, men det gjorde jeg ikke.. Jeg skal være ærlig å si at jeg glemte det, men Karin husket det, og hun postet den på facebooken min, så her er den people!


Når du trykker på play, stopper den så du må trykke en gang til...

Jeg liker den litt jeg, det tar litt tid før man liker den sånn ordentlig, så jeg ville anbefalt å høre den non ganger. Men så klarer jeg ikke helt bestemme meg om det er bare hennes stemme, fordi det høres ut som om det er noen andre inni der, men jeg vet ikke om det er noen andre, har ikke giddet å grave så heftig. haha

Hva synes du om den nye sange?

- Love K.A

2 kommentarer

M and Dee

10.sep.2010 kl.10:13

Tror ikke vi har hørt den enda. Men det er ofte slik at man må høre en sang et par ganger før man liker den. Eller gjerne slik at du ikke liker den første gang, så blir den spilt tilfeldig et par ganger, og så digger man den! Hehe :)

Always and forever - M and Dee

Guroost

18.sep.2010 kl.15:17

Fin sang! :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits