Kløft Er Ikke Alltid Tøft

For real!

Jeg vet at jeg er dårlig på å blogge for tiden, og jeg beklager så meget, men dere vet jo at jeg har mye å gjøre. Føler jeg sier det samme hele tiden, men det er sannheten så ja.. Jeg har kanskje et litt teit tema å snakke om etter å ikke ha blogget noe, men jeg vil hvertfall snakke om dette bildet av Rihanna.


Rihanna, hva skjer?

Hva legger man merke til? Ikke det knall røde håret men det som er mellom bena.. Jeg er sikker på at folk synes det er teit at jeg tar opp dette, men dæven da du! Både Lady Gaga og Beyoncé har på seg disse badedraktene, og jeg har aldri sett dem med med en kløft mellom bena som little miss Riri here! Sykt flaut å være på forsiden av VG med den største cameltoen ever da..
Dette bildet hadde ikke noe med hennes cameltoe å gjøre, men den helt nye singelen hennes Only Girl(In The World), fra albumet Loud. Jeg har ikke hørt sangen enda, eller noe fra albumet, men singelen er skrevet og produsert av de norske mennene i Stargate. Så den er nok fin, og blir nok en hit, jeg mener, Rihanna har vært rimelig heldig med de siste sangene! Det var det jeg skulle si...
Skal på dansing etterpå, først med to timer klassisk på skolen og så fire timer på kvelden... årh, det er tungt, men gøy!

- Love K.A

3 kommentarer

< 33 Mumble

08.sep.2010 kl.13:10

Enig med deg! : )

Lilli

08.sep.2010 kl.14:53

Fysj

Mari Søvre

08.sep.2010 kl.16:08

drøyt

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits