Sola Skinner

Og hver er jeg?


Jo, jeg er inne i klasserommet med lærerens krafige stemme som presses inn i ørene mine.. Vi har gått på skolen i to uker, og je ger lei allerede! Tanken på at det er fem uker til høstferie hjelper ikke så veldig. Jeg synes det er ganske lenge til egentlig, spesielt når hver eneste uke er den samme, med like mange timer på skolen, like mange lekser og kulda kommer kaldere og kaldere for hver dag.. Kulda, kulda tar knekken på meg, jeg er ikke noe glad i vinteren egentlig, den er så sykt kald! Jeg like jo å ake og gå på ski, for vinteren er jo fin når det er skikkelig vinter, når det er knallblå himmel og sånn, årh det er fint! Men sånn som høsten, når det blåser og regner og egentlig bare er drittvær, da går jeg helst å legger meg.. Og det er ikke bare jeg som legger meg, det gjør også min elskede iPhone snart..
Dere har ingen aning om hvor gal den er.. Den er begynt å bli gammel, og den henger ikke helt med meg lenger. Alle som har fått meldinger eller får meldinger av meg, vet hva jeg snakker om. Fordi jeg, jeg skriver ganske fort og det hender at det går så fort at telefonen ikke klarer å få med seg hva jeg skriver.. Og for dere andre som har iPhone så vet jo dere at den retter ord av seg selv. Og da kan det bli veldig feil for den som får meldingen, og det er flaut.. Jeg sendte en melding til en kompis hvor jeg skulle skrive at jeg pinte meg gjennom familien addams filmen.. Pinte ble da åpner, så det sto "derfor sitter jeg å åpner meg gjennom familien addams på tv.." Joda, så dette er en advarsel til alle på min kontaktliste og til dere som sender meg melding, ikke få panikk om det står noe helt galt..
Så derfor har jeg blitt enig med min far, at jeg må ha ny! HALLELUJAH! Jeg skal få ny! Men jeg må vente litt da.. Så om noen uker sitter jeg fohåpentligvis å skriver et innlegg om min nye iPhone :DHerrejesus for en deilig telefon! For meg så er det jo ikke noe annet en iPhone.. Altså jeg kan virkelig ikke skrive på vanlige mobiler lenger.. Prøvde meg på en gammel K700i her om dagen, did not work! Jeg er skikkelig dårlig, haha.
Men så er det litt trist å kikke bort på den gamle som ligger på bordet oppskrapet og treig.. Hadde jeg fått et kutt for hver gang mobilen hadde fått, så hadde ikke jeg hengt sammen lenger.. Den er skikkelig skrapete, så skrapete at man kan se det sorte bak Apple merket.. Stakkars, nei nå må jeg tilbake til maten, Grandis på G!

Love K.A

2 kommentarer

fin blogg

Jonas

30.aug.2010 kl.18:08

HAHA. du er kul du brosjan. Blackberry på meg snart. De nyeste, ordered from London bby! omg assa

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits