Savnet

Høyt, savnet..

Ja som dere vet så har jeg ikke sett eller snakket med faren min på 10-12 år. Og jeg blir så sur på alle tullinger som klager over at de ikke har fått være med faren sin på tre uker, og det er bare så ille! Vel it might be, men ikke kom til meg og si at jeg ikke vet hvor ille det er, for jeg, jeg vet så godt hvor ille det er, og hvis du ikke kan klare deg tre uker uten faren din, vel da skal du prøve 11 år uten noe kontakt! Det er ikke så veldig gøy, du vet verken hvor han bor, om han lever, eller om han faktisk vil ha kontakt med deg! Så for tre dager siden fikk jeg et brev, fra nemlig min far. Så jeg sendte han en mail og sa at han kunne adde meg på facebook, twitter(siden jeg er så sykt inn i det nå) eller MySpace. Og i går, blant friend requests og Farmville invitasjoner lå hans navn. Så jeg addet han, and the game was on!
Og jeg ble glad, hele dagen min i går var deilig, jeg tror det er den beste bursdagsgaven noen gang. Har virkelig savnet og ha kontakt gitt..


Ja som dere ser, veldig bra kvalitet på bildet.. Bra nok til å se hvor feit jeg var....


Dette er det eneste bilde jeg har av oss sammen, hvor man kan se ansiktene våres :) I morgen er det 16 år siden dette bildet ble tatt! wow, jeg begynner å bli skikkelig gammel egentlig! haha, uff.. Nei nå skal jeg kose meg med norsk, med min gladkristene norsklærer! Love it.
Har forresten besøk av familie og da blir det litt mindre blogging, fordi jeg må på en måte være med fetteren min siden vi bare ser hverandre én gang i året.. Men jeg skal prøve å være litt flinkere altså.. har bare en veldig full uke, så det er litt vanskelig. 

- Love K.A 

2 kommentarer

Henriette :)

23.aug.2010 kl.20:56

Du er unnskyldt, bare du kommer sterkt tilbake! Liker forresten at du gjør leksene vi får! :P Haha

remenez

24.aug.2010 kl.00:12

Å, så utrolig rørende innlegg. Så bra du har fått kontakt da, kompis! glad på dine vegne!

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits