Rett og Slett...

Offesielt!

Ja dere, nå er det offesielt den siste natten med firhet! Og denne dagen har jeg ikke blogget noe :O Så i morgen hadde jeg tenkt at jeg skulle ha en liten reminder fra starten av sommerferien til nå.. Kjenner at jeg savner alt fra sommeren allerede..

Som dere ser så måtte jeg jo ha et bilde med, da tatt med my crappy cam...

Så idag avsluttet jeg kvelden ved å si hade til Iben som flytter til Oslo, og med litt slakk line gåing. Det var sykt gøy, og jeg klarte nesten å gå over hele lina! Jada, jeg er rimelig stolt... Fikk faktisk en kinnflott på kneet... Og jeg som hadde tenkt å skryte av at jeg ikke hadde fått et eneste myggestikk eller en eneste kinnflott på meg hele sommeren... neida!
Jeg tenke jeg skulle kose meg litt den siste kvelden før hard jobbing, så jeg lagde meg en kopp med te, da selfølgelig i min Pondus kopp(nei jeg er ingen Pondus fan). Det var digg! Nå er klokken alt for mye, og jeg som trodde jeg skulle være flink å legge meg tidlig så jeg kunne våkne tidlig i morgen... Flaks vi ikke starter før 12!
Vi blogges i morgen!

Når begynner du på skolen?

- Love K.A

2 kommentarer

Michael 2ray

17.aug.2010 kl.01:41

Skole i morgen? 29. her...

Haha, flått ja:p Jeg fant ut hva det var først i fjor, på Hove såklart;) Fikk du den vekk?

Waby

17.aug.2010 kl.10:01

Michael 2ray: 29?! omg, jeg misunner deg...

Hove er paradis for dem :P de er overlat der!

Ja heldigvis, gjorde jeg det :)

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits