Sol Og Ikke Mer Sommer

nesten

Sommer ferien var visst ikke helt over! Her sitter jeg i solstolen min med Garnier Intens browning oil, solo og pc. Og da tenkte jeg, hmm jeg måjo ha litt deilig musikk, så jeg fyrte i gang NRJ på sonosen og det dundret ut av høyttalere i taket, da hadde altså stefaren min lagt inn to nye høyttalere i taket på verandaen, så nå kan jeg høre på musikk der også, de eneste stedene hvor vi ikke kan høre noe er på badene, men det tror jeg at jeg skal klare meg uten. haha!


Slenger inn et bilde av Karin og meg fra i går, da vi var i Tvedestrand, vi hadde en liten tur på café også tok vi en tur innom åpningen av Kontrast. Veldig fint må jeg si, det hadde forandret seg ganske mye i forhold til hvordan det så ut før! Nå vil jeg gjerne legge meg tilbake og lukke øynene så jeg får litt seriøs soling! Så kos dere masse i sola idag, jeg vet jeg kommer til å gjøre det :)

Hva gjør du siste helgen i ferien?

 - Love K.A

2 kommentarer

LIAN (=

14.aug.2010 kl.15:38

Siste helgen min i ferien er ikke før neste helg :3

Da vet jeg hvor sola ble av i dag da jeg våknet til regn, DERE stjal den :OO

remenez

15.aug.2010 kl.02:54

summerfeeling, i like.

kom deg til byen snart bror

Skriv en ny kommentar

Waby

Waby

18, Arendal

Velkommen til min blogg. Her skriver jeg stort sett om ting som skjer i livet mitt, og om ting jeg er interessert i. Dere kan følge meg på Twitter og Facebook, som du ser under.

Kategorier

Arkiv

hits